BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

February 8, 2009

Hutan Lipur Ulu Bendul











tengok-tengok lah ye,kalau nak camping datang-datang lah ke n.sembilan.bez ooo mandi kat sini air nye sejuk giler..aku boleh bawak gi sini..dari seremban perjalanan nya adalah lebih kurang setengah jam,kalau dari rumah aku satu jam setengah ke dua jam kalau tak jem.kalau nak mendaki gunung angsi pun boleh....tapak perkemahan juga tersedia.

12 ulasan:

Trade and economic issues said...

I Think nice post and good image , Have a great days, Thx 4 visited ..smile 4u… :) http://cynthiabs.blogspot.com/

IdaAnuar said...

thanks cynthia..

Sulela said...

Uikssss...Negeri 9 ada Hutan Lipur ek Da? Adehhh...malu aku nak ngaku aku ni anak kelahiran Negeri 9.

IdaAnuar said...

alahai...tak kan tak tau la.datang lah la...melawat kg sendiri sesekali.aku bangga jadi anak negeri.sekarang ni aku try dalami adat perpatih n9..adat meminang

Anonymous said...

berlatih meminang? elok gak tu, esok kalo alang nak kawen ngan oghang N9, Mak long jer in charge. Hahahah..

p/s : Mak long, buat pasal jeram toi pulak..best gak tempat tu.

Anonymous said...

Cantik ye..rasa nak pegi la..hehe

IdaAnuar said...

kalau bukan dengan org n9 pun boleh...weh!dah ada calon ker?jangan bwk org morroco dah le lang...!

IdaAnuar said...

jom lah gee...akak sampai demam berendam dlm air yang sejuk tu

Sulela said...

Kak sedara aku kawen dulu guna adat pepatih la. Terus terang la Da, aku tak suka ngan adat ni. Jangan salahkan aku sebab keluarga mentua aku pandang serong pada orang N9. Dia kata pompuan N9 mengikis duit lelaki. Teruk aku suffer stress masa memula dok kat Perak nih. Nak buat cemana, aku sorang je yang langgar tradisi ikut suami tinggal kat tempat kelahiran dia. Tapi lelama, orang takleh nak kata apa sebab aku tak bercampur ngan dorang...hahahaha (aku gelak untuk diri aku dengan riak bangga)

apisz said...

lama dah tak pegi sini..dulu ada aweks org N9,kuala pilah..boleh le jln2 sini....


skrg, udah bebas..so, tak dpt nak gi sini dah...

wakakkakakaka..


(^_^)

IdaAnuar said...

lela...aku tak pun macam tu.kes ko sama cam adik aku kawen orang perak gak.bukan semua adat tu di praktik kan lagi la..

apizs..dating kat ulu bendul lah ni yerk...alah,tak ada awek pun datang lah jugak.

成人影城 said...

熱舞視訊聊天室
免費成人影音
a片成人網站
無碼h動漫
無碼h動漫
免費a片卡通電影
成人自拍裸照
情色影音網
無碼h動漫