BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

August 25, 2009

Bila aku ada mood

Aku membaca buku terbaru NorhayatiBrahim.Aku bukan billi miligan..nampak macam best.tapi pembacaan aku sedikit terganggu dengan msg dari seorang rakan..seronok juga melayan rakan sms ni..pertama kali aku rasa aku dapat kawan yang hampir sama perwatakan nya dengan aku. suka membaca buku..beza nya dia ni membaca buku omputih belaka.macam-macam tajuk buku yang keluar dari msg dia termasuk lah novel salina dan tenggelam kapal apa ntah..aku tak reti nak taip tajuk eh..
aku bangga bila ada seorang budak lelaki berminat dengan novel salina. yelah novel tu sesuai di baca oleh manusia berjiwa halus macam aku ni(pompuan lah) tapi bila ia di baca oleh seorang pengarah urusan..aku teruja jugalah nak tahu siapakah kawan aku ini yang hanya aku kenali melalui sms dan dengan sebaris nama.itu pun sebab dia tersalah kol no aku...boleh ke?
siap dia intro aku di mana aku boleh beli buku-buku lama dan baru kat sebuah kedai di bangsar..ayoyo!memang best lah kawan aku nih...!bertambah lagi kawan aku kat dunia ni..tak apa berkawan biar seribu,suami aku satu tu aje lah kot(kot...?masaalah aku tak settle tapi aku buat banggang jer)
okey lah geng...untuk minggu ni..ini aje entry aku sebab aku gi KL...gi shoppingggggg.cuti sekolah ni kan.anak-anak aku semua dah beli baju pun.mak usu diaorrang tolong shopping kan kat medan hari tu. aku jer baju made in jalan masjid india.korang dah beli ke baju raya?huhuhuhu...

10 ulasan:

Mak Jemah said...

yo! baju raya kaler oren..hehe

mamai said...

wah kau dah bershopping yer aku belum lagi shopping anak aku dah bising dah nie

A.K.U.D.O said...

lum shopping..:(

Orkid Edyliyne said...

kita punya baju nanti ibu jahitkan malam raya...
huhu..
suprise je...
memang tiap2 kali raya macam tu...
dah lali dah...
dia sibuk sangat kerjakan...
akur jelah...

Sulela said...

Da, aku tak jadi gi KL. Kursus kene tunda sudaaaa...huhuhuuuu. Ko tak shopping kat Nilai keh? Sana kan lebey murah...hehehe

IdaAnuar said...

oren...hehehehe..tiru kaler awak ler

mamai...aku sambung lagi hari ni.kat kl lagi ni

akudo...nanti dah sesak susah nak shoping

orkid...best nya mak jahitkan baju.


lela...gi nilai ke?..huhu aku dah pergi menara eiffel menyambut aku boleh?dan harga nya..aduhai tak lah murah mana

apisz said...

nak gi msjid india tu ajak la..leh temankan..hehe...

reidaa said...

patut lah tak pernah tgk akak lawat blog sye lagi . rupanya sye dah tak ada dalam senarai kawan2 akak lg. tak pe lah k

IdaAnuar said...

apisz...dah balik?rindu kat apizs..hari tu gi berbuka kat bangi tak dapat nak ajak apisz huhuhu

ieda...ada lah.dah jauh ke bawah gi nya.jarang update sebab tu akak tak masuk.akak kan bz tahap gaban ..merajuk lah tu kan.

盛豐 said...

人妻成人視訊
av情色性愛視頻
情色成人視訊聊天室
av情色性愛視頻
應招女郎內射影片
成人情侶自拍的性愛影片
成人情侶自拍的性愛影片
免費直播視訊聊天
人妻自拍生活照