BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

June 23, 2009

lawak depan lift..malu beb!

Family suami aku ada sebuah kondo kat Feringhi..Pulau Pinang.selalu lah aku ke sana bercuti..boleh lah dikata kan hampir dua bulan sekali.ni dah lama tak pergi sebab suami aku tak boleh drive jejauh...tapi ada juga hajat nak pergi tu.
Peristiwa memalukan ni terjadi masa aku turun gi pool....malas nak tunggu lift seterusnya sebab lambat...nak naik tingkat 13 tu...
dari pool aku boleh nampak lift tu terbuka..ramai juga lah yang keluar.aku pun apa lagi berlari lah nak kejar jangan bagi pintu lift tu tertutup...tak sempat sampai kat pintu lift...selipar aku memang tak guna...time tu jugak lah dia menyebab kan aku mengelonsor..apa lagi gedebub!...buk...!aku terjatuh...
malu wei!...ramai lak orang kat cafe pool tengah minum.aku pun buat muka toyol...muka tak malu.tunggu lift tu terbukak balik.aku tak boleh nak gelak..sebab punggung aku sakit gila.adam dah gelak kan aku..sampai sakit-sakit perut.termasuk lah ayah dia...aku masih buat muka toyol aku...tapi aku tak boleh nak tahan gelak bila suami aku tiru gaya masam-masam manis terjatuh sebab terpijak kulit pisang...ciss!ciss!....malu...kulit muka tebal macam kulit nangka beb!

9 ulasan:

mamai said...

tu yang hang dok nak kejar lift bak pa bukan lift tu tak turun pun...hehehe sabar itu separuh dari iman

Guru said...

tukar selipar lah....

zai said...

tu dia aih...org penang kata loklaq sungguh..hehehe..baguih jugak tu mesti popular nyer lepas ni sbb ramai org dah chop muka ida tu..

Sulela said...

Hahahahakahkahkah...sambil baca aku tahan gelak. Kang suami aku kata aku gile lak...harharharhar

zairi said...

mak aih...kemaluan sungguh weii!!!hahaa..

IdaAnuar said...

mamai....tu lah.bodoh tol aku ni..

a kl...terus campak selipar tu

zai....ye zai...loklaq.glamour hape ke benda rasa nak sorok jer muka dalam baju

lela...gelak lah pepuas.

zairi....kemaluan!double meaning lah kau ni..

Mak Jemah said...

x dapat bayangkan macam mana dilihat oleh orang ramai jatuh gedebuk camtu..ngahaha

IdaAnuar said...

oren...nasib baik akak tak glamour

網路校園美女寫真 said...

動畫卡通中文字幕
動畫卡通中文字幕
免費色情視訊
動畫卡通中文字幕
免費成人聊天妹視訊
成人聊天影音
免費a片卡通觀看
情色影音美女
無碼h動漫