BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

February 1, 2010

Adnan Sempit

"Dasar Otak sempit..."

Wah! Pecah perut aku tengok wayang cerita ni...sampai hari ni anak aku pun suka na guna teg tu...dasar otak sempit. korang patut gi tengok cerita ni. lebih bagus dari lawak senario yang entah apa-apa tu. sapa-sapa yang bercelaru fikiran boleh rilek kan otak tengok cite ni.

Adengan yang aku suka...watak wawa dengan along champ menyanyi kat bawah pokok kelapa pas tu tetiba kepala berulat jatuh.yang macho pun dah tak jadi macho lagi..huhuhu. memang pecah perut aku gelak dalam panggung. aku gi dengan anak-anak aku aje.maklum lah sejak single ni.itu aje lah yang aku ada ...sape lagi yang aku ada.

sesekali rilek tengok cite lawak. memang bez.panggung pun penuh aje. tak pernah lagi panggung kat bahau tu full macam tu. aku ingat hanya aku dengan anak-anak je suka tengok wayang selama hari ni ramai juga penghuni felda ni yang berminat nak sokong industri perfileman tempatan. kalau lah setiap filem melayu di malaysia ini berjaya di hasil kan dengan berkualiti memang lah panggung kat pekan kecik ni akan penuh sentiasa. bukan tak ada filem yang bagus di pawagam..ada tapi ini lah rasa nya filem lawak yang berjaya mendapat tempat di hati aku dan anak-anak. rasa nak tengok sekali lagi....jom!...