BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

February 23, 2010

Terima Kasih...

membuka blog mamai pepagi ni aku terdengar lagu terima kasih loving born..wah!hati aku sangat terusik dengan lagu itu.sudah lama aku tidak mendengar nya kerana aku tidak melayarai blog kawan aku itu. aku bz dengan kerja..
membaca entry mamai kali ini...ingin sangat aku mengucapkan terima kasih. di atas nasihat nya yang tak habis kat aku(wei..kalau kau baca entry ni sambung lah nasihat kau yang tak habis tu..apa lah kau.tergantung aje)
terima kasih aku pada seorang teman sebab dalam aku menghadapi permasaalahan kehidupan yang kronik dia sudi mengajak aku menghabis kan masa setiap petang hingga awal pagi membantu nya di gerai..memang terbang seketika permasaalahan yang melanda.tapi aku tak kan lari dari masaalah..aku sedang menghadapi nya dengan cara yang cukup berhemah.sesapa rasa dia anak felda palong..jangan lupa datang ke gerai aneka sup dan char ueh tiaw kawan aku ni.memang best.
terima kasih juga pada pasangan MArzuki dan Surianaty yang sudai mengundang aku ke majlis perkahwinan mereka di Cheras...mimta maaf lah kawan.aku tertanya siapa dia mereka ini. sebab aku sendiri terlupa adakah aku mempunyai kawan bernama ini....aku dah tua dah. jadi aku terlupa sangat-sangat.maaf juga kerana tidak dapat hadir.kerana aku terpaksa mendaftar kan diri pada kursus pengurusan tadika di seremban pada waktu yang sama.
dan terima kasih pada teman-teman yang sudi memberi nasihat. lela..thank to u my friend.9hb ni kes aku akan di sebut di makamah...huhu!harap tamat lah segala riwayat kehidupan yang penuh ranjau dan duri